check
משרת פוסט-דוקטורנט או דוקטורנט במעבדה לנוירותרפיה ממוחשבת של ד״ר מור נחום באוניברסיטה העברית | המעבדה לנוירותרפיה ממוחשבת

למחקר חדשני בתחום שליטה קוגניטיבית בדיכאון המבוצע במעבדה של ד״ר מור נחום בביה״ס לריפוי בעיסוק באוניברסיטה העברית (https://compneurotherapylab.huji.ac.il/), דרוש(ה) פוסט-דוקטורנט(ית) או דוקטורנט(ית) במשרה מלאה.

הפרויקט, בשיתוף עם פרופ׳ עומר בונה מהדסה, מערב הבנת המנגנונים של שליטה קוגניטיבית בדיכאון קליני, תוך שימוש בכלים חדשניים כגון אפליקציות לטלפונים ניידים, צמידי ניטור חכמים, ורישום פעילות מוח.

הפרויקט מערב גם מחקר בסיסי וגם מחקר קליני-יישומי, ובו מיושם אימון שליטה קוגניטיבית במטרה לשפר סימפטומים הקשורים לדיכאון קליני.

אנו מחפשים מועמדים בעלי מוטיבציה ויכולת גבוהה. יתרון לבעלי רקע בחקר המוח הקוגניטיבי, פסיכולוגיה קלינית או קוגניטיבית, שיטות מחקר סטטיסטיות, עבודה עם נבדקים, ורקע בתכנות. המשרה פנויה להתחלה מידית (ספטמבר 2018).

מועמדים מתאימים מתבקשים לשלוח קורות חיים ושמות ממליצים לד״ר מור נחום באימייל: mor.nahum@mail.huji.ac.il